O nama

1.

Inovativnost.

The languages differ in their grammar, pronunciation words.

2.

Brzina.

Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque.

3.

Prilagodljivost.

On the other hand, we denounce righteous indignation men.

Svi smo potrošači! Prava cena je veoma važna u pogledu zadovoljstva kupaca, ali je isto tako veoma važno brzo i efikasno ažuriranja cena na hiljade artikala različitih proizvođača u odnosu na sezonu ili promenu na tržištu.

Ali prava snaga elektronskih nalepnica je jedinstvena sposobnost da se cene sinhronizuju na više kanala, kao što su prodavnice, onlajn mreže, aplikacije ili više lokacija.

ATN Electronics doo je generalni zastupnik “CHECKPOINT”-a, vodećeg proizvođača opreme za elektronsku zaštitu artikala od kradje u maloprodaji kao i RFID sistema za praćenje artikala. Naša firma se već dugi niz godina bavi sistemima za elektronsku zaštitu robe od kradje EAS, kao i najnovijom tehnologijom elektronskog beskontaktnog praćenja artikala RFID. Naš tim će Vam pomoći da odaberete najbolji sitem zaštite koji odgovara Vašim potrebama.

Firma A.T.N. Electronics se već 25 godina bavi RF EAS sistemima za elektronsku zaštitu robe od krađe kao i RFID sistemima za elektronsko praćenje robe od proizvodnje do izlaska iz maloprodaje. U oblasti EAS i RFID sistema dugogodišnji smo partner renomiranog proizvođača EAS opreme CHECKPOINT.

Cilj nam je da uvodimo inovacije na polju elektronike i nova rešenja kako bi našim klijentima omogućili da se koncentrišu na bolje poslovne rezultate, kako kroz zaštitu artikala i RFID sistem kontrole lagera i praćenja robe, tako i kroz sistem ESL elektronskih cena koji klijentu štedi dragoceno vreme i ljudske resurse i omogućava bolje korisničko iskustvo potrošača.

21
godina postojanja
55
klijenata
207
brzina rada
3410
potrošača
Nova Checkpont elektronika

Vreme je za EAS revoluciju

Potpuno nov pristup u dizajniranju elektronskih antena za nadgledanje artikala (EAS),
uz uvođenje revolucionarne nove elektronske platforme.

Nova NEO elektronika Checkpont će pružiti bolju detekciju, vecu širinu prolaza, poboljšanu povezanost i uštedu troškova. 25. januara 2018. – Checkpoint sistem, vodeći dobavljač  rešenja za globalnu maloprodajnu industriju, najavio je radikalan preokret  elektronskih antena za nadgledanje artikala (EAS), uz uvođenje revolucionarne nove elektronske platforme.  NEO će pružiti poboljšanu detekciju i povezivanje sa trgovcima na malo, što će im omogućiti da poboljšaju operacije u prodavnicama. Moćna nova elektronika predstavlja seizmički pomak u načinu na koji se radio-frekvencijski (RF) EAS rešenja izvode u prodaji i omogućavaju senzorima da postanu ključni deo povezanog radnog okruženja.

NEO će debitovati u nizu novih, estetski prijatnih dizajna antene, pomažući prodavcima koji žele da kreiraju prijatniji ulaz u radnju. Vrhunske performanse NEO mogućnosti, rešenja zasnovanih na RF, čineći standardni opseg poboljšanja detekcije do 35%, tako da je moguće povećati rastojanje između antena. Jedinstveni elektronski uređaj pruža superiornu detekciju što znači da je NEO sposoban da detektuje najmanju etiketu – uključujući i one koji se koriste na kozmetičkim proizvodima bilo u postojećoj širini prolaza  ili šire. Prva za maloprodaju, NEO- antene će imati bežičnu Bluetooth vezu. To znači da se više antene neće  povezivati  preko podnih kablova.

Pratite nas, priču po priču

Novosti iz ATN Electronics

U ATN Electronics puno ljudi rade zajedno da bi mnoge segmente života i rada učinili lakšim.
Vrdeni ste, ambiciozni, želite da učite i budete inovator!

Budite deo našeg tima!

  1500
  klijenata
  180
  zaposlenih
  12
  godina postojanja