Platforma

Ključ u ruke, od e-cena, infrastrukture, softvera, držača do implementacije i integracije.

Pricer platforma obuhvata zaokružen sistem infrastrukture, sofvera i hardvera. Sopstveni razvoj hardverske infrastrukture doveo je platformu do perfekcije sigurnosti, pouzdanosti i brzine. Korišćenje InfraRed svetlosnog opsega u komunikaciji produžen je rok baterijama elektronskih cena sa 3 na čak 10 godina uz minimalnu potrošnju energije.

Šta je to?

Elektronske oznake na policama (ESL) su bežične nalepnice sa funkcijama praćenja i obaveštavanja. Sve naše etikete imaju kapacitet blica male snage koji daje jasnu vidljivost na ivici police, omogućavajući identifikaciju proizvoda u realnom vremenu, poboljšane promocije i upozorenja o zalihama. Za trgovce na malo, ove pametne oznake donose konkurentske prednosti dok izgrađuju poverenje kupaca.

Koje su prednosti?

ATN Electronics nudi Pricer tehnologiju, najpouzdanija rešenja za automatizaciju cena na svetu. Od dugovečnosti baterije do brzine i čitljivosti, etikete su osmišljene da pomognu trgovcima da ispune svoju operativnu strategiju, kao što su: centralizacija informacija o proizvodu, ispunjavanje zahteva za više kanala, sprovođenje dinamičkih cena, izgradnja marketinške strategije i razvoj jedinstvenog iskustva kupovine.

Pricer ESL grafički modeli
Tipovi cena

Electronic Shelf Labels (ESL) ili elektronske cene mogu biti segmentne (slično digitronu) i grafičke (E-ink elektronski papir). Segmentne cene su u velikoj meri prevaziđene pa se ponuda ATN Electronics bazira isključivo na grafičkim displejima. Proizvode se u 6 različitih dimenzija zavisno od namene. Mogu biti crno-bele ili crno-crveno-bele. Svaka elektronska cena može i ne mora sadržati NFC konekciju za bezkontaktnu interakciju sa mobilnim uređajima kupaca.

Infrastruktura

Pricer predstavlja zatvoren sistem, čiju infrustrukturu čine komponente u sopstvenoj proizvodnji sa jedinstvenom tehnologijom infrared optičke komunikacije. Infrastrukturu čine transiveri i kontroleri, međusobno povezani LAN kablom. Kontrola grešaka u infrastrukturnoj opremi je besprekorno rešena, tako da obezbeđuje 100% pouzdanosti neometane komunikacije.

Screenshot_2-removebg-preview
Untitled
Softver

Pricer Softver je web aplikacija u Java tehnologiju koja komunicira sa MySQL bazom. Veoma jednostavna za korišćenje, intuitivna i nadogradiva. Obezbeđuje centralno upravljanje cenama i informacijama svih proizvoda kroz celokupni lanac prodavnica. Pricer server može instaliran u lokalnoj mreži ili u opciji Pricer Plaza cloud servera. Otvoren API daje mogućnost jednostavne integracije.

Dodatna oprema

Inovacija kroz primenu novih tehnologija je prepoznatljiva odlika Pricera na globalnom tržištu. Upoznajte se sa uređajima za push notifikacije na osnovu lokacije, opremom zaslužnoj za praćenje realograma, signalizatorima redova, digitalnim policama i ostalom tehnologijom zaslužnoj za dalju digitalizaciju maloprodaja. Spremite se za Retail revoluciju.

MarketingNaOsnovuLokacije
Drzac za sto
Držači ESL

Kako bi naša ponuda bila ključ u ruke, na raspolaganju smo vam na upit vezano za izbor držača i plana postavke elektronskih cena unutar vaših maloprodaja. Držači variraju od samolepljivih, za kuke, stone, za šine, iz široke lepeze kataloga italijanskog proizvođača Meto. Takođe na raspolaganju sam vam i okviri drugih boja kako bi prilagodili e-cene brendu kao i bogata ponuda shelftalkera za efikasniji marketing in-store.

upravljanje

IR

Cene mogu da se ažuriraju automatski praveći akcije u određene sate ili dane uz pomoć moćnog AI algoritma.

instore

BLE

Sa ovim informacija osoblje je u mogućnosti da odmah interaguje sa kupcima sa tačnim informacijama, bez nepotrebnog odlaska do računara.

instore

API

I-Beacon senzori su dodatak Pricer platforme koji obeležavaju zone radnje/ulaz/izlog i zaslužni za push notifikacije na telefone kupaca.

1

TRX

Elektronske etikete se mogu u potpunosti integrisati sa kasa sistemom odnosno ERP sistemom (u slučaju upotrebe u industriji).

03

CLOUD

Zahvaljujući dvosmernoj komunikaciji, dobija se povratna informacija o ažuriranju etiketa, mogućnost grešaka je isključena.

userexp

NFC

PRICER elektronske etikete komuniciraju koristeći vojnu tehnologiju.

greentech

SOFTWARE

PRICER elektronske etikete komuniciraju koristeći vojnu tehnologiju.

greentech

ESL

Svaki proizvod sada ima svoje stanje na polici, svoju x,y,z koordinatu, tačnu cenu usklađenu po svim kanalima prodaje.

02

FLASH

PRICER elektronske etikete komuniciraju koristeći vojnu tehnologiju.

POBOLJŠAJTE KORISNIČKO ISKUSTVO

Smanjite In-store operacije!

Specijalisti naše kompanije pružiće vam stručne savete o bilo kom pitanju koje vas zanima.
  • Predstavljanje rešenja
  • Analiza potreba klijenta
  • Finansijska ponuda i ROI analiza

Zatražite besplatnu prezentaciju!

Naučite više o mogućnostima i tehnologije vodeće svetske platforme elektronskih cena.

    Pristajem na obradu ličnih podataka i slažem se sa korisničkim ugovorom i politikom privatnosti