Na koje načine ostvarujete lojalnost i poverenje kupaca?

Pricer ESL platforma pruža poverenje kupaca u proizvode, cene, rokove i retail lanac uopšte.

Putem aplikacije moguće je precizno locirati proizvod ili koračati optimalnom putanjom po shoping listi. Kupci mogu na klik dobiti lokacije svih proizvoda na akciji. Click&Collect pricer funkcija omogućuje kupcima kupovinu od kuće preko webshopa i preuzimanje na lokaciji (Stuff dobija shoping listu za pakovanje).
Uz pomoć NFC veze telefona i ESLa mogu se pogledati dodatne informacije o proizvodu. Da li je proizvod organski, da li postoji njihov broj patika na stanju, da li je lek namenjen trudnicama? Moguće je kreirati i funkcionalnost poređenja proizvoda od strane kupca ako je to Retailu potrebno.

Dodatnom aplikacijom može se omogućiti NFC izbor proizvoda za virtuelnu korpu i ubrzan završetak kupovine na kasi. Na ovaj način kupac je svestan međuzbira kupovine u svakom trenutku, čime se smanjuje broj slučajeva storniranja kupovine I formiranje reda na kasi.

Kupci imaju mogućnost da ostave ocenu proizvodu, dodele like/dislike kroz slikanje QR koda na ESLu, davajući povratnu informaciju Retailu o zadovoljstvu proizvodom, kao i drugim kupcima. Na ovaj način tkz proizvodi autsajderi sa slabijim marketingom mogu doći do izražaja kroz iskazano zadovoljstvo kupaca. Ova funkcija doprinosi viralnosti proizvoda maloprodaje.

Integracijom sa loyality programom mogu se prikazati brojevi bodova dobijeni kupovinom proizvoda I nazna

POBOLJŠAJTE KORISNIČKO ISKUSTVO

Smanjite In-store operacije!

Specijalisti naše kompanije pružiće vam stručne savete o bilo kom pitanju koje vas zanima.
  • Predstavljanje rešenja
  • Analiza potreba klijenta
  • Finansijska ponuda i ROI analiza

Zatražite besplatnu prezentaciju!

Naučite više o mogućnostima i tehnologije vodeće svetske platforme elektronskih cena.

    Pristajem na obradu ličnih podataka i slažem se sa korisničkim ugovorom i politikom privatnosti