I-Beacon senzori su dodatak Pricer platforme koji obeležavaju zone radnje/ulaz/izlog, zaslužni za push notifikacije na telefone kupaca o akcijama ili drugih informacija od značaja.

Push notifikacije su moguće ako kupac ima uključen blootooth ili prosto ako ima uključenu opciju traženja WiFi mreže, što su mnogi klijenti Pricera iskoristili i za privlačenja kupaca unutar tržnih centara.

Jedan od većih izazova Retaila je praćene dogovorenih planogramom sa dobavljačima o redosledu izložene robe, prisutnost dodatnih stikera na cenama, vidljivost lica proizvoda. Pricerov proizvod ShelfVision idealno je rešenje ovog problema, koji prati prodaju po realogramu u odnosu na planogram.
Pricer elektronske cene omogućavaju vezu I sa loyalty sistemom Retaila omogućavajući kupcima da vide broj bodova dobijen kupovinom proizvoda, kao I cenu proizvoda u loyalty bodovima.

Ukoliko je određeni proizvod na akciji, lampica na ceni može da svetli jarko zeleno, ovim se omogućuju da se akcije lako odigravaju i na redovnim pozicijama proizvoda.

U slučaju ključnih kupaca moguće je kupcu dodeliti Pricer remote sa programiranim dugmićima koji će prikazivati na klik informacije na samom proizvodu o raspoloživom stanju, vremenu isporuke, cenu sa rabatom.

POBOLJŠAJTE KORISNIČKO ISKUSTVO

Smanjite In-store operacije!

Specijalisti naše kompanije pružiće vam stručne savete o bilo kom pitanju koje vas zanima.
  • Predstavljanje rešenja
  • Analiza potreba klijenta
  • Finansijska ponuda i ROI analiza

Zatražite besplatnu prezentaciju!

Naučite više o mogućnostima i tehnologije vodeće svetske platforme elektronskih cena.

    Pristajem na obradu ličnih podataka i slažem se sa korisničkim ugovorom i politikom privatnosti